geniet nooit met mate

       

Goed doel

We zijn zo bevoorrecht dat we deze reis mogen en kunnen doen, vandaar dat we ook wat extra aandacht willen geven aan mensen die alleen al blij zijn dat ze leven.

Laat staan zoiets moois kunnen doen wat wij gaan doen.

Samen met de stichting Wilde ganzen en ICS zijn we uit gekomen op een scholen project in Cambodja dat geregeld wordt door ICS (international child support)

Veel scholen in het opbouwende Cambodja hebben veel behoefte aan primaire dingen.zoals schoon drinkwater, sanitair en natuurlijk ook vee- en rijstbanken. Zodat ze inkomsten kunnen krijgen ten behoeve van de ouders van de armste kinderen en opbrengsten voor de school ! !

De hulporganisatie international child support helpt verschillende kinderen in verschillende landen.

Via ICS gaat alle onze communicatie met Cambodja.

Wil je meer weten van International child support kijk dan eens op   ICS

Ons doel is als volgt:

We willen voor een school in Reing Sey, met 262 leerlingen, geld voor een watertank proberen bij elkaar te verzamelen. En voor de school in Po Thiban, met 782 leerlingen, willen we geld bij elkaar verzamelen voor de aanschaf van 9 varkens en 10 ton rijst zodat ze zelf een vee- en rijstbank op kunnen zetten. Dit is toch geweldig als je mensen zo kan helpen!!

                                      

Voor allebei de scholen samen is een bedrag nodig van € 3000,= zodat ze daar een beter bestaan kunnen krijgen.

Het gehele bedrag wat wij bij elkaar sparen zal stichting Wilde ganzen verdubbelen.We hopen en verwachten dit op te kunnen halen door zelf veel te geven en hopen dat de mensen die dit lezen zo goed willen zijn om ook een bijdrage te willen doen. De totale donatie willen we rond december 2006 zelf gaan overhandigen op de scholen in Cambodja.

Cambodja is een land dat na de burgeroorlog zo goed als afgebroken was en nu keihard werkt om zich een nieuw bestaan te geven. Het is echt één van de mooiste landen en het bezoeken zeker waard.Het zijn mensen met een warm hart die het zeker verdienen!!!

Vandaar de vraag zou u alstublieft willen helpen dit project te steunen door geld over te maken naar:

Giro 40.000 van stichting Wilde Ganzen te Hilversum

Onder vermelding van Frank en Martine voor Cambodja 2006.172

vergeet vooral de vermelding niet anders komt het niet bij ons doel terecht!!!! onze dank is groot als dit gerealiseerd kan worden (alle beetjes helpen!!!) Natuurlijk houden we jullie via deze site op de hoogte van het gespaarde bedrag

gespaarde bedrag tot 18 maart 2007 : 5.091,06 euro's ! ! ! ! ! Totaal, inc. Premie

Groetjes en alvast heel hartelijke bedankt voor jullie donatie

namens de kinderen in Cambodja en ons zelf!!!

Klik hier voor ons verhaal terplekken.